trap

Traprenovatie

Er zijn verschillende materialen waarmee een trap gerenoveerd kan worden; steen, laminaat, PVC en hout (massief eiken) elk met hun eigen kenmerken, uitstraling en kleurenmogelijkheden.

Materiaal

Wij voorzien uw huidige trap van overzettreden van laminaat, PVC, vinyl of eikenhout. Ook kan uw trap voorzien worden van RVS trapleuningen, balustrades en LED-verlichting, zo sluit uw gerenoveerde trap nog beter aan bij uw nieuwe interieur. Een traprenovatie is altijd mogelijk, het maakt niet uit hoe versleten uw huidige trap is. Ook kunnen er ongelijke ondergronden en versleten traptreden gerenoveerd worden. Het voordeel van een traprenovatie met PVC is dat het materiaal zeer veelzijdig en goedkoop is. Met PVC heb je keuze uit veel soorten motieven en kleuren, waardoor er altijd wel een type is dat bij uw interieur past. Ook kunt u ervoor kiezen om uw trap te bekleden met PVC overzettreden.

Bij deze prijs zit vaak het renoveren van de trapwangen (zijkanten) in. De meest gekozen materialen voor deze traprenovatie zijn laminaat en vinyl. Het grote voordeel van traprenovatie is dat je op deze manier elke gewenste bewerking op je nieuwe overzettrede los kunt laten. Wij renoveren en bekleden elke bestaande trap door middel van nieuwe traptreden over de bestaande treden te plaatsen.

Kosten traprenovatie

Als je een trap wilt laten renoveren, zit er ook een prijsverschil in de soort trap die je hebt. Benieuwd naar de gemiddelde prijzen per soort trap? Zie hier:

Soort trapGemiddelde kosten per trap (13-14 treden), inclusief materiaal, montage en BTW
Rechte open trap€ 1250 – € 1700
Open trap met één kwart€ 2000 – € 2800
Gesloten trap met één kwart € 3200 – € 3750

Trap Care is als enigste bedrijf binnen Nederland en België gespecialiseerd in het renoveren van stalen trappen met massief houten traptreden. De trap bekleden gaat door middel van HPL overzettreden in hout en betonlook decors. Vanaf nu kunt u niet alleen meer kiezen uit enkel vloerbedekking of het schilderen van de trap, maar ook voor een echt duurzame oplossing zoals HPL Laminaat, PVC of Massief Hout.

Overzettrede

Een trap bekleden met overzettreden geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt. Wij nemen voorbeelden van materialen en kleuren mee, zodat u meteen kunt zien wat voor positief effect een traprenovatie op uw interieur heeft. Een trap kan eventueel bekleed worden met hout, laminaat of pvc, uw verouderde of beschadigde trap kunt u hiermee er weer als nieuw uit laten zien.

Bent u op zoek naar een anti-slip trap, nieuwe overzettreden, trapmaantjes of wilt u uw open trap bekleden? Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van bestaande trappen met overzettreden. Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van bestaande trappen met harde overzettreden.

Bij een traprenovatie met PVC kunt u kiezen uit diverse PVC-dessins, denk aan een hout dessin of bijvoorbeeld een stoer dessin van beton! Meer informatie over traprenovatie vindt u op de website van Van Groenigen.